Uponor Infra 360° Projektservice – när standardlösningar inte räcker till

Företagspresentation

uponor_360_sea_landscape_highres_rgb

Västlänken och Förbifart Stockholm är två av många exempel på stora infrastrukturprojekt som passar in på Uponor Infra 360° Projektservice. Företaget erbjuder skräddarsydda och unikt designade lösningar för avancerade och hållbara infrastrukturprojekt.

Petri Tähtinen, projektsäljare på Uponor Infra och huvudansvarig för Västlänken.
Petri Tähtinen, projektsäljare på Uponor Infra och huvudansvarig för Västlänken.
Uponor Infra är en ledande internationell systemleverantör av underjordisk infrastruktur för vatten, avlopp, gas, luft, tele- och datakommunikation med verksamhet i Europa, Nordamerika och Asien.
– Vi arbetar i huvudsak med den underjordiska infrastruktur som inte syns, men som många tar för givet. Det kan till exempel handla om att skapa hållbara lösningar för att man även i framtiden får tillgång till friskt vatten i kranen, fungerande toaletter, en varm dusch på morgonen samt digital uppkoppling dygnet runt. Inget projekt är det andra likt. Vi arbetar nära våra uppdragsgivare och kan skapa skräddarsydda koncept när standardlösningarna inte räcker till, säger Petri Tähtinen, projektsäljare på Uponor Infra och huvudansvarig för Västlänken.

Jimmy Ohlsson, projektsäljare på Uponor Infra.
Jimmy Ohlsson, projektsäljare på Uponor Infra.
Helhetskoncept 360°
Uponor Infra har ett team av ingenjörer som är duktiga formgivare och hantverkare och som arbetar med att lösa olika utmaningar utifrån kundens behov. Det kan till exempel handla om totalentreprenader som omfattar allt från utformning, planering och installation, till efterkontroll av det installerade systemet. Exempel på infrastrukturprojekt är: dagvatten- och spillvattensystem, markförlagd ventilation, fjärrvärme och fjärrkyla.
– Vi har ett unikt servicekoncept som heter Uponor Infra 360° Projektservice. Det består av fem delar och är ett helhetskoncept. Kunden kan själv välja en eller några av delarna, eller en komplett helhetslösning, inklusive installation. Vi bollar kreativa idéer och förslag med våra kunder och erbjuder projektledning genom hela processen. Vi finns även med ute på arbetsplatsen och vid installationer om så kunden önskar, säger Petri Tähtinen.

Servicekonceptet erbjuder lösningar inom:
• Design och beräkningar
• Skräddarsydda produkter
• Teknisk support
• Fältservice
• Projektledning.

– Vi ser oss som en trygg och stabil leverantör av unika lösningar, och även som en nära samarbetspartner med våra uppdragsgivare, säger Petri Tähtinen.
På Uponor Infras hemsida hittar du referensobjekt från hela världen med produkter och systemlösningar.

Uponor Infra 360° Projektservice
Företaget är en ledande internationell systemleverantör av lösningar för säker leverans av dricksvatten, energieffektivt inomhusklimat och pålitlig infrastruktur. Uponor servar byggindustrin inom en rad olika områden så som bostäder, kommersiella fastigheter samt industri- och anläggningsbyggnation.
Uponor, som har sitt säte i Finland och är noterat på Nasdaq i Helsingfors, har cirka 3 700 anställda i 30 länder, huvudsakligen i Europa och Nordamerika.

För mer info:
Annika Georgson, Marknadskoordinator
E-post: annika.georgson@uponor.com
Telefon: 033-17 26 30
www.uponor.se/infra

www.uponor.se/infra

Publicerad: 04 oktober, 2016

Testing text